Over ons

Het Amadeus is een cultuurprofielschool waar je zelfstandig leert werken én leert samenwerken. Waar je op je eigen manier werkt aan je eigen ontwikkeling. Met nieuwsgierigheid naar de wereld en de mensen om je heen. Een school die het net een beetje anders doet, juist omdat niemand hetzelfde is. 

Het Amadeus bied je de ruimte: 

  • * om te ontdekken waar je goed in bent en gelukkig van wordt. 

  • * voor creativiteit, nieuwsgierigheid en eigen inbreng. 

  • * om samen én zelfstandig te (leren) werken, op jouw manier. 

    PCOU Willibrord is met 42 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 12 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.
     
    Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!


Bij Amadeus Lyceum zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: