Over ons

WIE ZIJN WIJ?
BBB Cycling, gevestigd in Leiden, is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. We verkopen onze succesvolle productrange van meer dan 1.500 producten in 40 landen met sterke posities in de Benelux en Duitsland. We hebben een kledingcollectie met een perfect design voorzien van slimme innovatieve eigenschappen die de performance ondersteunen. We beschikken over een volledig eigen ontwikkelingsafdeling met ontwerpers die iedere dag werken aan innoverende en hoogwaardige fietsaccessoires voor de veeleisende liefhebber of de beginnende fietser. We zijn zelf allemaal fietsfanaten en dat helpt natuurlijk ook mee om dag in dag uit te werken aan de beste fietsaccessoires.

BBB Cycling is een belangrijke speler binnen Pon.Bike, de fietsgroep van Pon. De merken SantaCruz, Cervélo, Focus en Gazelle maken ook deel uit van Pon.Bike. Pon.Bike is een onderdeel van Pon Holdings, één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Audi, Caterpillar, MAN en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.
Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar, onze klanten en leveranciers omgaan.