Waarom onze organisatie

"Naast hard werken maken we ook veel plezier met elkaar."
"Werken met betrokken collega’s"

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Vakantiegeld
Vakantiedagen

Over ons

Bij Boedelbak® kunt u al ruim 28 jaar terecht voor het huren van een aanhangwagen. Onze kernwaarden zijn veiligheid, betrouwbaarheid en service. Via onze website kunt u eenvoudig en snel een locatie zoeken en uw aanhangwagen huren. Onze klantenservice staat 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar voor vragen en calamiteiten tijdens het huren van de aanhangwagen.

Onze 7 buitendienst servicemonteurs zorgen er dagelijks voor dat al onze aanhangwagens in top conditie zijn voor de verhuur. Zodat u veilig op pad kunt. We krijgen vaak de vraag wat de veiligste aanhangwagen is. In verband met de veiligheid huren de meeste personen een geremde aanhangwagen.

Met ruim 500 verhuurlocaties in Nederland kunt u altijd wel een Boedelbak® aanhangwagen huren bij u in de buurt. Zoek gemakkelijk via plaats of postcode en reserveer direct online uw aanhangwagen. Wij zien u graag op één van onze verhuurlocaties.


De combinatie van het omgaan met klanten in het veld en de vrijheid die je daarbij hebt, blijft nog steeds na al die jaren prachtig!
Dennis Senior Service Manager

Bij Boedelbak zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: