Over ons

Over de afdeling
De Klantteams vormen het hart van de SNS organisatie en richten zich met name op de consumenten en de klein zakelijke markt. Het Klantteam bedient de klant middels de diverse kanalen (telefonie, chat, 1-2’tje, winkel, etc). De totale organisatie bestaat uit ongeveer 200 winkels, verdeeld over plusminus 80 Klantteams. Door alle kanalen samen te brengen maakt het voor de klant niet meer uit welk kanaal hij kiest. Het resultaat is een optimale klantbeleving, onafhankelijk van de manier waarop de klant met SNS in contact is gekomen. Om deze ambitie waar te kunnen maken, zijn er diverse Klantteams (loondienst en franchise) verspreid over het land en een centraal Klantteam in Utrecht en Groningen. De klantcontacten worden lokaal afgehandeld waar dat kan en het centrale Klantteam zorgt voor de achtervang van de lokale Klantteams zodat de dienstverlening optimaal is voor onze klanten (bijvoorbeeld door drukte in de winkel). Daarnaast heeft de klant via de persoonlijk adviseur toegang tot een scala aan experts, zo wortelt de klantrelatie steeds dieper in de organisatie en wordt verder aan de relatie met de klant gebouwd. 

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten. 

SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. En geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken.